ICT en Techniek

Email maken bij betrouwbaar bedrijf

woensdag, 17-8-2016  

Een aantal weken geleden wilde ik voor mijn nieuwe onderneming een Email maken voor zakelijke doeleinden. Onlangs ben ik begonnen met mijn eigen schrijf- en vertaalbedrijf en ik wilde hiervoor een persoonlijke Email maken. Ondanks dat ik dit idee had, wist ik nog helemaal niet waar ik het best een persoonlijk mailaccount kon laten maken. Toen ben ik eerst online gaan zoeken naar alle verschillende mogelijkheden. Dit waren er uiteraard heel veel, maar ik kon er niet echt uitkomen welk bedrijf nou betrouwbaar was en welke niet. Na een tijdje gezocht te hebben ben ik ook gaan informeren bij vrienden en kennissen of zij ervaring hadden met een Email maken voor zakelijke doeleinden. Op deze manier ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij het bedrijf TransIP. Ik ben er achter gekomen dat dit zeker een betrouwbaar bedrijf is en ik raad iedereen aan om dit bedrijf te kiezen voor een Email maken. TransIP is niet alleen betrouwbaar, maar levert ook snelle service met veel extra opties. Bij mijn persoonlijke emailadres heb ik nu bijvoorbeeld ook een persoonlijk webadres. Zo heb ik het ideale pakket om met mijn nieuwe onderneming een goede start te maken. Hoe je het jouw.email aanmaakt lees je hieronder.

Hoe een Email maken bij TransIP werkt

Zelf had ik geen idee hoe een Email maken het best aangepakt kon worden. Ik had hiervoor alleen nog maar ervaring met een Hotmail mailaccount, maar hier was ik lang niet altijd tevreden over. Mijn mailtjes kwamen vaak niet aan en werden niet gelezen, omdat ze bij anderen in de spam box terechtkwamen. Onder andere om deze reden wilde ik een professionele Email maken. Toen ik voor het eerst op de site van TransIP kwam, zag ik dat ik direct kon zien hoe een mailadres aangemaakt werd. Op de website kun je namelijk als test een Email maken door je naam en webadres in te vullen. Zo kun je direct zien hoe het eindresultaat zal worden. Ook waren er voorbeelden te zien van mogelijke emailadressen zoals amy@muzieklover.nl, debaas@eigenbedrijf.info en bob@combatfitness.rocks. Op deze manier heb je dus een emailadres die tegelijkertijd gelinkt is met jouw persoonlijke webadres. Zo sla je eigenlijk twee vliegen in een klap. Dankzij deze handige hulpmiddelen op de website heb ik snel en eenvoudig mijn eigen mailadres kunnen bedenken en aanmaken. Vervolgens kon ik direct aan de slag met mijn eigen, persoonlijke account. Ik ontdekte direct de vele voordelen van een mailadres van TransIP.

De voordelen van een persoonlijk emailadres

Graag wil ik tot slot nog wat voordelen noemen van een Email maken bij TransIP. Het is namelijk niet zomaar een mailadres, maar een persoonlijke met veel handige extra’s. Zo heeft het onder meer de volgende voordelen:

  • Zoals hierboven te lezen is het gekoppeld aan een eigen uniek webadres
  • Je hebt meer dan genoeg opslagruimte in je inbox met wel 25 GB
  • Naast mailen met je computer kun je ook gewoon mailen met je mobiel. Zo ben je overal bereikbaar met dit veelzijdige mailadres
  • Als je toch ergens niet tevreden over bent is het adres altijd opzegbaar. TransIP biedt je namelijk graag een flexibele service aan

Dit zijn enkele voordelen van een Email maken bij dit betrouwbare bedrijf. Verder hoef je ook niet langer vervelende mailtjes met gepersonaliseerde advertenties te verwijderen, want die komen de inbox niet binnen. Ook zijn alle mailtjes goed beschermd tegen spam en virussen. Een Email maken kan hier dus ook heel veilig. Wat uiteindelijk één van de belangrijkste dingen is voor een zakelijk mailaccount. Wil je kijken of deze service iets voor jou is dan vind je meer informatie op https://jouw.email.


Comments are closed.