ICT en Techniek

Heeft u betere CRM software nodig?

zaterdag, 9-5-2020  

Ons bedrijf heeft in de afgelopen jaren heel veel nieuwe klanten weten binnen te halen en dat was heel fijn om te merken. Wij hadden namelijk veel capaciteit om meer mensen te gaan helpen, maar de orders kwamen maar traag op gang. Nu wij meer klanten hebben, is het ook belangrijk om het klantcontact goed te houden. Wij hebben gemerkt dat dat niet ons sterkste punt is. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij vaak verkeerde gegevens van klanten voor ons hebben wanneer zij contact met ons opnemen en dat maakt altijd een heel slordige indruk. Wij zijn daarom gaan kijken of wij een beter CRM programma konden vinden want ons oude CRM software liet ons heel hard in de steek. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om een bedrijf te vinden dat ons aan goede CRM software kon helpen. Wanneer je namelijk een verbetering in je bedrijf wilt doorvoeren, moet je zorgen dat je met de juiste partij in zee gaat. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een partij te vinden die een goede naam had weten op te bouwen wanneer het gaat over CRM software en op die manier ben ik uiteindelijk bij de mensen van teamleader.nl terechtgekomen. Deze mensen hebben een heel interessante site waar je heel goede informatie kunt vinden over wat zij voor je kunnen doen. Wij hebben deze site even goed bestudeerd en wij hebben gemerkt dat deze mensen ons waarschijnlijk heel goed zouden kunnen helpen aan de CRM software die wij nodig hadden. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar mogelijkheden om een beter programma te vinden om uw klantcontact mee op peil te houden, dan raad ik u aan om even naar de site van teamleader.nl te surfen. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag met goede CRM software willen werken. Wij hebben de informatie op hun site over hun CRM software even goed doorgenomen en toen wisten wij gelijk dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. Wij hebben daarom ook geen seconde gewacht met contact opnemen met deze mensen. 

Deze CRM software bevalt ons heel goed

Wij hebben gemerkt dat wanneer je met de mensen van teamleader.nl in zee gaat, je er zeker van kunt zijn dat zij je heel goed zullen helpen. Wij hebben uitgelegd wat onze problemen waren en wij kregen te horen dat wij al deze problemen in een klap konden oplossen door gebruik te gaan maken van hun CRM software. Dat was goed om te horen en wij zijn daarom ook blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. 

Ons probleem is opgelost

Wij zijn blij dat wij deze mensen benaderd hebben want inmiddels is ons probleem opgelost en konden wij het klantcontact aanzienlijk verbeteren. Kortom:

  • Wij vonden hier de juiste software 
  • Wij zijn zeer tevreden over hoe wij ons klantcontact nu kunnen onderhouden 
  • Wij raden iedereen aan om een keer op teamleader.nl te gaan kijken 

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan ook even op hun site.     

Lees meer…          


Comments are closed.