Nieuws

Kerstpakketten

woensdag, 10-12-2014  

De kerst staat alweer voor de deur dus het is de hoogste tijd om uw keuze te maken op het gebied van kerstpakketten. Als u dit jaar in jaar uit regelt, dan weet u dat de keuze aan kerstpakketten enorm is. Bent u al bekend met onze site? Dan weet u vast en zeker dat wij dit perfect voor u kunnen regelen en ieder jaar weer voor u klaar staan om prachtige kerstpakketten voor u en uw medewerkers te realiseren. Kerstpakketten zitten dan ook in ons bloed en we hebben een jarenlange ervaring op het gebied van dit presentje. U vindt deze traditie vast een zeker erg belangrijk en ook al is dit niet het geval, u kunt er wel van uit gaan dat uw medewerkers er wel zo over denken. Gun hen dan ook iets moois zo aan het einde van het jaar. Dat hebben ze vast en zeker wel verdiend na een jaar lang zwoegen voor u. Dit zal hen motiveren om het komende jaar nog beter hun best te doen! Dus stel hier iets tegenover: kom naar onze website kerstpakkettenxl.nl en stel zelf uw kerstpakketten samen. U kunt het ook aan ons over laten of voor een themapakket kiezen. Wij zijn namelijk van alle markten thuis op het gebied van originele kerstpakketten en het staat als een paal boven water dat we onszelf en ons bedrijf willen blijven ontwikkelen. Hebt u bijvoorbeeld een leuk idee? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten en wie weet is uw idee binnenkort wel een standaard pakket geworden en kunnen veel mensen van uw ideeën profiteren. Het is toch ook een fijn gevoel om kerstpakketten te kunnen uitdelen aan uw collega’s? De lach die op hun gezicht zal verschijnen is de reden waarom u dit doet want het gaat binnen een bedrijf niet enkel om de commercie, men moet het ook een beetje leuk hebben. Schroom dus niet langer en breng eens een bezoekje aan onze uitgebreide site.

Speciale kerstpakketten hebben wij voor u in de aanbieding

Niet alleen hebben we veel standaard producten in onze kerstpakketten, ook kunt u bij terecht voor speciale pakketten zoals pakketten met een leuk en origineel thema. Hierbij kan het gaan om een bepaald land zoals Italië, in dat geval kunt u allerlei lekkere Zuid-Europese gerechten aantreffen zoals pizzaproducten, pasta’s, worst, kaas en nog veel meer. En dat is nog maar een van de vele ideeën, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wellicht dat u daardoor door de bomen het bos niet meer ziet maar niet getreurd; bij ons kunt u eenvoudig op zoek gaan naar geschikte pakketten. We hebben het onder diverse categorieën ingedeeld en als u al een beetje een idee hebt wat u zoekt en binnen welk budget, dan is het geen enkel probleem om de kerstpakketten van uw dromen te vinden. Het voordeel van het kerstpakketten bestellen bij ons is dat dit het hele jaar gedaan kan worden. Wellicht denkt u hier niet aan in de lente of de zomer maar het is een goed idee om dat in het vervolg wel te doen.

  • In de zomer is het bij de meeste bedrijven een stuk rustiger waardoor u meer tijd hebt voor andere dingen: een verandering van het assortiment, meer schoonmaakwerkzaamheden maar ook de tijd en ruimte om kerstpakketten te gaan bestellen.
  • Het bestellen is uiterst simpel, u zoekt, vindt, geeft aan hoeveel kerstpakketten u wilt hebben en maakt de bestelling compleet door het bedrag over te maken naar onze bankrekening.
  • Het mooie voor ons is dat wij zo de orders over het jaar verdeeld binnenkrijgen en u ons helpt om de werkdruk tijdens de wintermaanden af te nemen. Daardoor zijn wij op tijd gereed en lukt het ons de pakketten op tijd bij u af te leveren en zo ontstaat er een win-winsituatie waar we allen de vruchten van kunnen plukken.

Een extra voordeel is dat u deze kerstpakketten niet meteen binnenkrijgt als u dat niet wilt omdat er bijvoorbeeld geen plek voor is binnen uw bedrijf of magazijn. Als u ze al vroeg hebt aangeleverd, dan staat het enkel in de weg en worden uw medewerkers erg nieuwsgierig. U kunt dan ook aangeven wanneer u deze kerstpakketten wilt laten bezorgen en dan zorgen wij er wel voor dat u ze op tijd aan huis hebt gekregen.

Op het gebied van kerstpakketten zijn we van alle markten thuis

Hopelijk hebben we u een beetje enthousiast weten te maken over onze kerstpakketten en denkt u er nu ook over na om dit bij ons te gaan regelen. Wij zullen er zorg voor dragen dat het snel en uitmuntend geregeld wordt, dat is een belofte die wij kunnen maken omdat we erg veel ervaring hebben met het maken, bezorgen en samenstellen van kerstpakketten. Leest u eens een van de vele reviews die mensen hebben achtergelaten op de site. Deze reviews spreken boekdelen en we zijn hier dan ook behoorlijk trots op. We hebben dan ook een gemiddelde van maar liefst een 9 en dat willen we graag zo houden. Hebt u verder nog prangende vragen over het reilen en zeilen bij ons bedrijf? Kijkt u liever de kat uit de boom voordat u een bestelling maakt? Daar is allemaal helemaal niets mis mee en wij willen u dan ook maar wat graag helpen. Neemt u dan ook eens contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer en e-mailadres op de site en dan antwoorden wij altijd zo spoedig mogelijk.


Comments are closed.