Nieuws

Kies voor een training outlook

dinsdag, 6-9-2016  

itym - training outlookAls bedrijfsleider is het soms knap lastig om iedereen mee te krijgen in de ontwikkelingen waarin de ICT-wereld op dit moment verkeert. De grote stroom aan e-mails vraagt van uw personeel dat ze deze op een efficiënte wijze kunnen sorteren, beantwoorden en archiveren en ook brengt dit vele kleine taakjes met zich mee, die allemaal voltooid moeten worden en als het even kan ook gerapporteerd. Een training outlook zou een heel handige oplossing zijn voor uw bedrijf, omdat u dan al uw medewerkers tegelijk de fijne kneepjes van dit programma bij kunt brengen. Er zijn natuurlijk ook werknemers die alles al onder de knie hebben en goed uit de voeten kunnen met de enorme e-mailstroom. Maar er zijn ook mensen voor wie dit erg lastig is, dit zijn meestal de wat oudere werknemers in uw bedrijf. En het valt ze niet te verwijten dat ze minder handig zijn met diverse software, want toen zij opgroeiden waren deze programma’s er simpelweg nog niet. Voor hen zou een training outlook ideaal zijn, want door deze te volgen leren ze op een constructieve wijze met het programma om te gaan. En dat is natuurlijk wat u van ze verlangt. En een training outlook is voor henzelf ook wel prettig, want soms zien mensen door de bomen het bos niet meer, omdat er zo ontzettend veel mailverkeer is. Al met al ontkomt u er niet aan om een goede training outlook in te plannen, zodat u al het personeel kunt onderwijzen over dit veel gebruikte e-mailprogramma.

Waar vindt u een degelijke training outlook?

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande training outlook, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. In de vorige alinea hebt u inmiddels meer kunnen lezen over de voordelen van een training outlook, in deze alinea doen wij u graag even uit de doeken dat u het beste bij ITYM terecht kunt voor een constructieve training outlook. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en dit betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Dus wilt u het gehele bedrijf naar een hoger plan tillen en iedereen goed uit de voeten laten kunnen met het hedendaagse e-mailverkeer? Surf dan vandaag nog naar itym.nl en laat u overtuigen door de vele pluspunten van onze training outlook. Als u voor ons kiest, dan kiest u werkelijk voor topkwaliteit van de bovenste plank! Wij staan bekend om onze hoogwaardige trainingen en cursussen, allemaal op het gebied van de IT. Wij heten dan ook niet voor niets IT Your Mind. Wij bieden de e-mailcursus niet alleen aan voor beginners, maar ook voor gevorderden. Zo kunnen medewerkers nog meer de fijne kneepjes van het vak leren en ook het e-mailprogramma aan allerlei andere apps koppelen. En dat zal u beslist geen windeieren leggen, want de efficiency van uw bedrijf gaat er met rasse schreden door vooruit!

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Wie voor IT Your Mind kiest voor een training outlook, die maakt een zeer verstandige keuze. Bij ons kunt u namelijk profiteren van:

  • Een hoge kwaliteit van de cursus, waardoor deze in kortere tijd nóg constructiever werkt
  • Lage tarieven, zodat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten
  • Gecertificeerde trainers, die verstand van zaken hebben en dit goed over kunnen brengen op de cursisten.

Kortom, u kunt niet meer om ITYM heen als u een goede training outlook in wilt plannen!


Comments are closed.