Marketing en Promotiemateriaal

Met uw bedrijf een film maken in Leiden ter promotie

donderdag, 3-1-2019  

Met uw bedrijf een film maken in Leiden ter promotieFlyers rondbrengen, visitekaartjes uitdelen en posters ophangen. Jarenlang heb ik geprobeerd om via de ouderwetse manier nieuwe klanten te trekken. Echter is in het digitale tijdperk meer nodig dan alleen een simpel papiertje om uw bedrijf op de kaart te zetten. Daarom bedacht ik me om met mijn bedrijf een film te maken in Leiden. Met mijn bedrijf een film maken in Leiden brengt echter een hoop geregel met zich mee, waar ik geen idee van had. Daarom schakelde ik Kleef en Koop in om met mijn bedrijf een film te maken in Leiden. Samen met de medewerkers van Kleef en Koop keek ik niet alleen naar het eindresultaat, maar ook de manieren waarop ik met mijn bedrijf een film maken in Leiden tot een succes kon worden en hoe ik mijn doelgroep er het beste mee kon bereiken.

Met mijn bedrijf een film maken in Leiden was nog nooit zo leuk

Ik had nooit gedacht dat met mijn bedrijf een film maken in Leiden zo leuk kon zijn. Doordat ik zelf met suggesties kon komen, werd ik helemaal betrokken in het proces. Toen ik aan het proces begon om met mijn bedrijf een film te maken in Leiden kreeg ik de keuze om de film op kantoor te schieten of op een andere locatie die mijn bedrijf er goed uit liet springen. Zelf besloot ik het gewoon op kantoor te doen, zodat mijn klanten ook direct wisten waar zij terecht zouden komen bij een afspraak. Kleef en Koop nam de gehele productie op zich, de regie uit handen en indien gewenst ook de interviews. Hier heb ik uiteindelijk wel voor gekozen, omdat ik niet goed ben in het stellen van de juiste vragen en het krijgen van de juiste antwoorden. Doordat ik dit door de videomaker liet doen, kon ik me concentreren op mijn medewerkers. Zij moesten namelijk ook goed geïnstrueerd worden. Met uw bedrijf een film maken in Leiden en omgeving geeft u naast meer bekendheid nog meer voordelen:

  • U heeft een goede commercial
  • De beelden zijn op social media te gebruiken
  • Altijd het goede promotiemateriaal
  • Het beste eindresultaat
  • Alles geschoten met professioneel materiaal

Doordat mijn bedrijfsvideo precies aan mijn wensen aansloot, kon ik deze voor alle doeleinden gebruiken. Zo had ik niet alleen het juiste promotiemateriaal in handen om meer bekendheid te krijgen bij nieuwe klanten, maar ook als social media materiaal voor bestaande klanten. Wat ik vooral fijn vond, was het gevoel dat er echt naar mijn wensen en eisen werd geluisterd en dat er te allen tijde aanpassingen gedaan konden worden om het meer bij mijn idee te laten passen. Daarom kan ik iedereen ook aanraden om met Kleef en Koop samen te werken een met uw bedrijf een film te maken in Leiden en omgeving.

Altijd een goede prijsindicatie op maat

Kleef en Koop is het adres als u een goede bedrijfsfilm wilt laten maken. Al hun medewerkers hebben ruime ervaring met het maken van al het promotiemateriaal dat nodig is in het digitale tijdperk om uw bedrijf op de kaart te zetten. Toen ik met hun medewerkers in contact kwam, konden zij mij alles vertellen over de werkzaamheden. Hierdoor raakte ik overtuigd van hun expertise. Ook konden zij mij op dat moment direct een goede prijsindicatie geven op basis van mijn wensen en hun werkzaamheden. Indien u net als mij overtuigd bent en wilt zien wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, neem dan contact met hun op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.kleefenkoop.nl/. U zult versteld staan van het eindresultaat.


Comments are closed.