Nieuws

NEN 1010 cursus volgen

donderdag, 5-3-2015  

Ingenium B.V. houdt zich bezig met de ontwikkeling en het aanscherpen en verbeteren van organisaties door bijscholing. Wij bieden diverse cursussen aan die de kwaliteit en de expertise van uw personeel verbreden en aanscherpen. Deze cursussen zijn allemaal zeer praktijkgericht en zijn opgebouwd op een effectieve manier waarin het leerdoel en de praktijkervaring als uitgangspunt wordt genomen. De NEN 1010 is een van de cursussen die wij aanbieden aan u en uw personeel. De cursus kan worden gevolgd op verschillende plekken in het land. Hij kan ook op locatie worden verzorgd. Daarmee bedoelen wij dat hij kan worden gevolgd en gegeven binnen de organisatie. Een cursus NEN 1010 wordt gegeven aan maximaal vijftien cursisten. Meer dan vijftien cursisten gaat ten kosten van de persoonlijke aandacht en die persoonlijke aandacht wordt als een belangrijk onderdeel gezien van de cursus NEN 1010. De werkgebieden waar Ingenium B.V. zich op richt zijn de kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en verantwoord ondernemen. Wij houden ons altijd bezig met het verbeteren van de kwaliteit van klantorganisaties en zorgen voor de implementatie van zorgsystemen. Onze cursussen zijn zeer kwalitatief en functioneel en kunnen op ieder moment gevolgd worden. De kernwaarden van Ingenium B.V. zijn eenduidig. Wij houden van bondige adviezen en bij het opstellen van rapporten proberen wij dan ook zo kort mogelijk van stof te zijn. Dat is iets wat u in een cursus NEN 1010 zal leren. Zorgsystemen waar wij mee werken en die worden geïmplementeerd zijn een middel om de klantorganisatie te verbeteren en vormen dus niet het doel maar het middel. De belangrijkste kernwaarden hebben wij voor u op een rijtje gezet als het gaat om NEN 1010 en onze andere cursussen. Lees ze goed door:

  • wij zijn een nuchter bedrijf met een mentaliteit van ‘aanpakken!’
  • onze cursussen zijn praktijkgericht en u zult dus vaardigheden leren
  • veiligheid staat hoog in het vaandel en wordt bereikt door oog voor details
  • onze handboeken zijn kwalitatief en to the point, geen woord te veel dus
  • wij hechten sterk aan persoonlijke aandacht en dat merkt u in de cursussen

NEN 1010 keurmeester cursus

Ingenium B.V. is de marktleider op het gebied van keurmeester cursussen en wij beperken ons niet enkel en alleen tot de NEN 1010 maar wij richten ons ook in brede zin op andere cursussen. Wat komt er allemaal aan bod in een cursus NEN 1010? Op het moment dat bedrijven nieuwe machinerie en installaties in huis halen, zullen deze moeten worden geïnspecteerd alvorens ze in gebruik mogen worden genomen. Dit is een regel die geldt om er voor te zorgen dat mensen veilig zijn en dat ze de juiste keuzes maken. Deze regels worden u en uw cursisten bijgebracht in een cursus NEN 1010. Hoe gaat dat precies in zijn werk? Allereerst is het belangrijk om te weten dat een cursus zeer praktijkgericht is en dat u in alle details zult leren hoe u moet werken. U zult niet alleen leren inspecteren, u zult ook leren rapporteren. Dat zijn zaken die zeer belangrijk zijn. Op de juiste wijze leren werken, meten, inspecteren en rapporteren is heel erg belangrijk. De periodieke inspecties die zijn voorgeschreven moeten door de cursist worden eigen gemaakt zodat deze volgens het protocol leert te werken en hier niet van af zal wijken. Het gaat hier om precisie en dat is het voornaamste. Details en expertise hebben alles te maken met een goede veiligheid en er is dus geen ruimte voor imperfecties als het gaat om het uitvoeren inspecties. Dat is een gegeven dat altijd zal worden benadrukt. Een cursus NEN 1010 volgen is kort maar zeer effectief. De cursus kan worden verdeeld over twee dagen.

Doel van de cursus NEN 1010

Het doel van een cursus NEN 1010 is het waarborgen van de veiligheid door het bijscholen van mensen op het gebied van de inspectie van elektronica. De juiste metingen zullen moeten worden verricht op zowel bestaande als nieuwe installaties. U leert in de cursus NEN 1010 welke metingen er wanneer moeten worden uitgevoerd. Tevens leert u hoe u van uitslagen een rapport dient te maken. Het resultaat van de cursus is dat werkgevers en deelnemers die de cursus hebben gevolgd voldoen aan de door de Arbo wet opgestelde eisen voor inspectie en veiligheid. Als u de cursus op locatie volgt dan gaat u daarvoor naar Lexmond. De cursus kan echter ook ter plaatsen worden gevolgd. Dat wil zeggen dat u een aanvraag kunt doen, mits u voldoen cursisten heeft om de cursus bij uw op kantoor te volgen. Als u de cursus alleen wilt volgen dan betaalt u een bedrag van 295 euro. Voor twee tot vier cursisten betaalt u een bedrag van 285 euro per persoon. Het bedrag gaat omlaag al naar gelang u meer cursisten aanmeldt. Voor vier tot vijf cursisten betaalt u 275 euro en mocht u zes of meer cursisten aanmelden dan betaalt u nog maar 265 euro per cursist. Deze prijzen zijn altijd exclusief btw. In sommige omstandigheden zijn er mogelijkheden om voor de kosten die u maakt voor het volgen van de cursus een subsidie aan te vragen. Als u meer wilt weten over deze subsidie aanvragen of u weet niet zeker of u hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u te allen tijde meer vertellen over de mogelijkheden voor het volgen van de cursus en de betaling.


Comments are closed.