Nieuws

Online ICT opleidingen volgen

vrijdag, 15-5-2015  

Tegenwoordig is het mogelijk om allerlei online ICT opleidingen te volgen. Daarbij werkt u vaak alleen, online of met eigen lesmateriaal. U moet veel zelf doen, zelfstudie maakt het grootste deel uit van de lesmethode. Hoewel dit voor sommige mensen kan werken, heeft Decisco een andere aanpak voor online ICT opleidingen. Decisco is van mening dat het gaat om het leggen van verbanden tussen de verschillende onderdelen van online ICT opleidingen en dat leerlingen het meest leren van het doen van praktijkopdrachten. Daarom zijn de online ICT opleidingen van Decisco heel anders van aard dan de trainingen die u waarschijnlijk kent. Bij Decisco krijgt u klassikaal les van goed opgeleide en gecertificeerde trainers, en wordt het aantal uren dat u moet steken in zelfstudie drastisch beperkt. U komt terecht in een klas met andere leerlingen en leert samen alles wat er te weten valt over computers, internet en webdesign. Decisco is een Classified Learning Partner, en u kunt er dus vanuit gaan dat u altijd de beste kwaliteit onderwijs krijgt als u kiest voor een van de online ICT opleidingen die worden aangeboden. Een greep uit het aanbod van Decisco ziet er uit als volgt:

  • MSCA en MSCE 2012 certificering
  • versnelde trajecten
  • SQL certificeringen
  • Windows 7 en 8 certificeringen
  • Citrix certificering
  • Microsoft Office trainingen
  • Microsoft Cloud solutions
  • VMware certificering

En nog vele andere opties. U vindt het complete aanbod op www.decisco.nl. Het is eenvoudig om hier elk van de online ICT opleidingen te bekijken en te vergelijken. Ook vindt u een gratis proefles op de website, en is het mogelijk gebruik te maken van de examentrainingen die Decisco u aanbiedt.

Kwalitatieve online ICT opleidingen

Decisco biedt cursussen en online ICT opleidingen aan tegen zeer scherpe prijzen. U volgt al een cursus voor 1690 euro. Dat is vergeleken met andere aanbieders van online ICT opleidingen zeer voordelig. Tel daarbij op de klassikale aanpak van Decisco, en u bent al helemaal voordelig uit. Trainers laten u niet in uw eentje aanmodderen maar zijn beschikbaar voor intensieve begeleiding. Daarnaast kunt u veel leren van de andere cursisten die zich hebben ingeschreven voor een van de online ICT opleidingen bij Decisco. Wilt u weten hoeveel u kwijt bent aan een opleiding? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend via de website een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk voor meerdere online ICT opleidingen een offerte op te vragen. Uiteraard is het de bedoeling dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor het volgen van een cursus bij Decisco. Wij staan u hierin dan ook graag bij. Voor zakelijke klanten is het bovendien mogelijk hun Microsoft Vouchers in te wisselen voor trainingen voor personeel. Decisco hanteert hiervoor een zeer ruime regeling, waarbij het aantal vouchers standaard wordt verrekend met het tarief voor online ICT opleidingen. Dus ook als u niet genoeg vouchers bezit kunt u aanspraak maken op trainingen. Het openstaande bedrag wordt dan gewoon verrekend. De online ICT opleidingen worden vanzelfsprekend gevolgd door het afnemen van een examen. Deze examens worden extern geregeld. Cursisten krijgen een digitaal examen waarbij ze worden getoetst op alles wat in de online ICT opleidingen aan bod is gekomen. Als een cursist na afloop van de training niet 100% tevreden is, bestaat er de mogelijkheid de cursus kosteloos te herhalen. Daardoor garandeert Decisco altijd dat elke klant tevreden een traject afsluit. Belangrijk om te vermelden is dat voor sommige opleidingen een vooropleiding vereist is. Dit wordt uiteraard allemaal vermeld op de website. U klikt eenvoudigweg de opleiding van uw keuze aan en kijkt of u de benodigde papieren al in huis heeft. Als dit niet het geval is, kunt u wellicht de benodigde online ICT opleidingen volgen bij Decisco en zo uw kennis stelselmatig vergroten. Het is uiteraard mogelijk meerdere opleidingen achter elkaar te volgen. U breidt uw kennis over ICT uit, en alle certificaten die u hebt behaald bij Decisco kunt u voorleggen aan werkgevers. Door het volgen van deze online ICT opleidingen vergroot u niet alleen uw kennis, maar ook uw waarde als werknemer bij een ICT-onderneming. Het volgen van een ICT-opleiding is dus in allerlei opzichten bijzonder nuttig en betaalt zich vrijwel altijd uit. Een ander voordeel van de aanpak van Decisco is de mogelijkheid een netwerk op te bouwen door de klassikale lessen. U leert uw vakgenoten kennen en bouwt samen aan uw kennis van ICT.

Inschrijven

Via de website is het mogelijk u direct in te schrijven. Als u er zeker van bent dat een van de online ICT opleidingen aansluit bij uw wensen en behoeften is het dus mogelijk direct aan de slag te gaan. De start data van de diverse cursussen zijn in een handig overzicht bij elkaar gezet. In de meeste gevallen start er bijna elke maand een cursus. Soms is het mogelijk van een last minute aanbieding te profiteren. Dan zijn er nog enkele plekken vrij vlak voor het begin van een cursus. Dan kunt u zich tegen sterk gereduceerd tarief inschrijven voor een cursus. Het is ook mogelijk een adviesgesprek aan te vragen met een van de deskundigen van Decisco. Samen kunt u dan bespreken welke van de online ICT opleidingen geschikt is voor uw leertraject. Ook kunt u een terugbelafspraak inplannen via de website. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om de verdere gang van zaken te bespreken. Ook kunt u zelf telefonisch contact opnemen via het nummer dat wordt vermeld op de website, of een e-mail sturen naar Decisco. U wordt dan altijd zo spoedig mogelijk teruggebeld of gemaild.


Comments are closed.