Marketing en Promotiemateriaal

Relatiegeschenken kerst

maandag, 26-11-2018  

De online drukkerij Drukwerkdeal is ook een uitstekende leverancier voor relatiegeschenken kerst. Hier sta je niet direct bij stil, omdat je bij een drukkerij snel denkt aan het standaard drukwerk als briefpapier, enveloppen en folders. Inmiddels is Drukwerkdeal juist een veelzijdige drukkerij die naast het bedrukken van uiteenlopende producten, de klanten de vrijheid geeft in de samenstelling van hun drukwerk. Met relatiegeschenken kerst sluit Drukwerkdeal goed aan bij de vraag van klanten om met de feestdagen originele kerstcadeaus samen te stellen. Naast de sprankelende kerstkaarten, is het ook nog mogelijk cadeaus en verpakkingen helemaal te laten bedrukken in de door jou gewenste stijl. Zo kan je een mooie fles wijn laten verpakken in een verpakking met het logo van jouw bedrijf. Of geef je geschenken die voorzien zijn van een mooie quote of afbeelding die jouw organisatie representeert. Dit jaar hoef jij het niet te laten bij een kaart alleen, maar verras jij je klanten en contacten met unieke cadeaus die helemaal in stijl zijn bedrukt. Selecteer een mooie kaart en het gewenste cadeau uit de relatiegeschenken kerst, waar jouw relaties nog lang plezier van gaan hebben. Bestellen is heel eenvoudig bij Drukwerkdeal. Ga naar de website Drukwerkdeal.nl om de bijzondere geschenken voor de kerst vorm te geven.

Herkenbare relatiegeschenken kerst

Dat geeft deze relatiegeschenken kerst iets extra’s. Doordat je alles zelf hebt gemaakt, zullen de contacten zien dat er werk van is gemaakt. Helemaal als de vormgeving door jouw eigen organisatie is samengesteld, dan krijgt het cadeau nog een persoonlijke tint. Zo heeft Drukwerkdeal originele wijnverpakkingen in het assortiment, die weer in stijl bedrukt kunnen worden. Kies uit de volgende mogelijkheden voor jouw kerstgeschenk:

  • Wijnhanger stropdas
  • Wijnhanger 3-tand
  • Een transparante wijntas
  • Wijnsleeve
  • Wijntas

Om een indruk te krijgen, staan op Drukwerkdeal.nl afbeeldingen getoond en indien gewenst kan je de extra toelichting lezen onder het informatie-icoon. In deze toelichting lees je meer over het materiaal en hoe de verpakking toegepast wordt. Zo lees je hoe de sleeve over de wijnfles heen gedaan kan worden en dat de transparante tas is voorzien van rillijnen. Deze lijnen zorgen ervoor dat de fles makkelijk in de tas gezet kan worden. De wijntas heeft een verstevigde bodem en bovenrand. Een andere bekende verpakking voor relatiegeschenken kerst is de wijnkist. We kennen het allemaal. Een mooie houten doos, waarvan de bovenkant verschuifbaar is. Drukwerkdeal kan deze bovenkant voorzien van een mooie bedrukking naar keuze, om jouw relatiegeschenken kerst herkenbaar te maken.

Nauwkeurige bedrukking

Wil je nog iets toevoegen bij jouw relatiegeschenken kerst? Dan heeft Drukwerkdeal nog een mooie kalender of een pen die bedrukt kan worden. De pen is zelfs een luxe Parker pen die gegraveerd kan worden met een logo. De pen wordt geleverd in een luxe verpakking. Het logo kan eventueel met kleur bedrukt worden in maximaal vier kleuren PMS. Wanneer je de pen wilt laten bedrukken in kleur, zorg er dan voor dat je de juiste PMS-kleuren doorgeeft in het aangeleverde ontwerpbestand. De PMS druktechniek staat voor het Pantone Matching System. Hierbij heeft iedere kleur een specifiek nummer en deze nummers zijn eenvoudig terug te halen. Mocht jij een logo hebben, dan zijn deze exacte nummers hoogstwaarschijnlijk beschikbaar. Drukwerkdeal ontvangt graag van jou deze nummers, zodat zij bij het bedrukken de kleuren van jouw logo zo exact mogelijk kunnen benaderen. Dat is het voordeel van de PMS-druktechniek. Het is zeer nauwkeuring. De kalender of de wijnverpakkingen zullen met full color bedrukt worden. Hierbij worden de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) met elkaar gemengd om het ontwerp mooi mogelijk op het relatiegeschenken kerst te bedrukken.


Comments are closed.