Nieuws

USB stick 3.0

donderdag, 8-10-2015  

Usbwereld - usb stick 3.0Deze tekst gaat over de USB stick 3.0. Wij zijn een van de grootste aanbieders in Nederland van USB sticks en we hopen u er van te overtuigen dat het zeker geen kwaad kan om eens op onze site te kijken en om vervolgens een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Kijkt u alvast eens op USBwereld.nl. Daar zult u zien dat we onder andere de USB stick 3.0 zelf produceren in Utrecht. Wilt u daarom eens bij ons langskomen om te zien hoe dit werkt? Of wilt u persoonlijk met ons praten over uw eigen design voor de USB stick 3.0? Dat is zeker aan te raden als u een grote bestelling wilt maken voor uw bedrijf. Wij nemen al bestellingen op vanaf 50 sticks en ze lopen bij ons op tot wel in de duizenden. Wij zijn dan ook van alle markten thuis en bespreken dit erg graag met u onder het genot van een kopje koffie. Schroom dan ook niet maar neemt u eens contact met ons op. Uiteraard kunt u bij ons binnenlopen om te vragen naar de USB stick 3.0 maar het is verstandiger om van te voren even een afspraak te maken. Dan weer u zeker dat er iemand voor u klaarstaat als de dag is aangebroken. Daarmee doet u ons dus ook een plezier dus alvast bedankt dat u daar rekening mee wilt houden. Wij selecteren dolgraag de meest geschikte USB stick met 3.0 aansluiting voor u en de daarbij behorende verpakking en overige accessoires en promotionele artikelen. Dit kunnen we ook in een handomdraai voor u samenstellen omdat ons personeel zo veel ervaring heeft. Elke dag zijn we weer gemotiveerd en staan we klaar om kleine en grote bedrijven te voorzien van een USB stick met 3.0 aansluiting.

Extra snelheid bij dataoverdracht: de USB stick 3.0

Wat bedoelen we precies met USB stick 3.0? Dat betekent dat deze USB stick over 3.0 beschikt. In de zin dat het dus al de derde generatie is op het gebied van de USB stick. 3.0 geeft dit aan. Wat betekent dit verder? Dat betekent dat u moet beschikken over een dergelijke aansluiting op uw pc of laptop. Is dit niet het geval? Dan is er nog steeds niets aan de hand want dan gaat de USB stick 3.0 over op 2.0. Dat betekent wel dat u er iets langer over doet op het gebied van dataoverdracht. Dat is vooral nadelig bij bedrijven waar alles snel-snel moet. Of bij bedrijven die met grote hoeveelheden dataoverdracht zitten. Dan is het uitermate vervelend dat u hier zo lang op moet wachten. Dat was bij de eerste variant al vervelend. Hoewel aan de andere kant in die tijd de documenten en bestanden aanzienlijk kleiner waren qua formaat. De hoeveelheid Gigabytes en Terabytes die men tegenwoordig gebruikt liegen er niet om. Daarom is een USB stick 3.0 van levensbelang als u er de vaart in wilt houden. Gelukkig is de huidige USB stick met 3.0 aansluiting van geen kleintje vervaard. U zult dus nooit lang hoeven te wachten en we kunnen wel stellen dat het sneller gaat dan via het internet. Zeker als u ergens beschik over traag internet dan is het verschrikkelijk als u moet wachten tot uw bestanden zijn gedownload. Het ligt dan ook veel meer voor de hand om een USB stick 3.0 te gebruiken. Steek de USB stick 3.0 in de desbetreffende poort en in no time staan de gegevens op de harde schijf van de pc. We hopen dat u er voor kiest om voor de USB stick 3.0 te gaan in plaats van 2.0 want 3.0 heeft de toekomst. Uiteindelijk zal er vast ook wel een 4.0 stick uitkomen maar zo ver is het nog lang niet. Het is dus een goede zaak om te investeren in de USB stick 3.0 en we hopen dat u dan eens aan ons denkt. Ook als u er nog niet aan toe bent kan het geen kwaad om onze site te bookmarken. Dan kunt u hier op een later tijdstip nog eens op terug komen en hebt u al een handige website achter de hand. We graveren met genoegen uw adres- en overige bedrijfsgegevens in de USB stick met 3.0 aansluiting. Daar gaat u dan ook absoluut geen spijt van krijgen!

Deze stick is van alle markten thuis

De USB stick met 3.0 aansluiting is vast en zeker een welkome aanvulling bij u op het kantoor. Ook als relatiegeschenk is het uitermate geschikt. Naast de USB stick bieden we ook allerlei accessoires aan waaronder:

  • de USB sleutelhanger. Hang uw stick er aan op en vergeet het nooit meer. Nu zult u nooit meer naar uw stick hoeven te zoeken
  • de speciaal voor u gemaakt USB stick. Geheel op maat volgens uw design
  • of laat het graveren, de mogelijkheden zijn in principe eindeloos.

Vergeet u niet om lid te worden van de nieuwsbrief? Dan blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in USB land. Ook blijft u zo op de hoogte van leuke acties en kortingen. Vult u dan ook vandaag nog uw e-mailadres in. Wist u trouwens dat u de taal van onze website ook kunt veranderen? Zo kunt u het ook naar het Engels, Duits en Spaans veranderen als u een van deze talen beter beheert. Hebt u verder nog vragen? Neemt u dan even contact op door te bellen!


Comments are closed.