Smartphone en Tablet

Wat is een refurbished iPhone 5s

maandag, 23-11-2015  

Ben je een liefhebber van de nieuwste telefoons? Wil je het liefst altijd bijblijven wat betreft de nieuwste modellen, maar heb je niet altijd trek om handen vol met geld uit te geven aan de nieuwste iPhone? Dan is het geen slecht idee om refurbished iPhone 5s  te kopen. Deze refurbished iPhone 5s ziet eruit als een iPhone 5s, functioneert als een iPhone 5s, maar kost ongeveer de helft minder dan een iPhone 5s. Veel mensen weten niet precies wat een refurbished iPhone 5s eigenlijk inhoudt. Er bestaat tevens een vooroordeel dat een refurbished iPhone 5s een soort tweedehands telefoon is. Deze gedachte is niet vreemd gezien de prijs van een refurbished iPhone 5s vaak aanzienlijk lager is dan de prijs van een nieuwe iPhone 5s zoals je die in de winkel zou kopen. Niets is echter minder waar. Het is een beetje de kwestie van het probleem met het schip dat door de jaren heen constant vernieuwd en gerepareerd is. Enerzijds is het nog altijd hetzelfde schip, maar aan de andere kant bezit het schip geen van de onderdelen meer waarmee het oorspronkelijk is gebouwd. Een ander voorbeeld is het menselijk lichaam. Elke zeven jaar zijn alle cellen van het lichaam vernieuwd. Dus over zeven jaar heb je geen enkele cel meer in je lichaam waaruit het lichaam nu bestaat. Je kunt dus zeggen dat jij nog steeds jezelf bent met je eigen persoonlijkheid en dergelijke, maar het lichaam is volledig vernieuwd. Dit is een beetje het idee waar je aan kunt denken bij een refurbished iPhone 5s. Het is nog altijd een iPhone en als zodanig heeft het ook nog altijd het karakter van een iPhone, maar de onderdelen zijn vernieuwd. Een refurbished iPhone 5s is dus geen tweedehands iPhone in de letterlijke betekenis van het woord, want een refurbished iPhone 5s bestaat uit zowel oude onderdelen en nieuwe onderdelen. Het is in die zin vergelijkbaar het vernieuwde schip. Enerzijds is het nog altijd de iPhone zoals die oorspronkelijk gemaakt is, maar als je de een refurbished iPhone 5s verder onderzoekt merk je dat de componenten waaruit deze refurbished iPhone 5s bestaat nieuw zijn en dus is de refurbished iPhone 5s een soort hybride tussen nieuw en oud. Dit maakt dat je telefoon voor een aanzienlijk voordeligere prijs kunt kopen dan wanneer je een nieuwe iPhone 5s zou kopen.

Waar kan ik een refurbished iPhone 5s kopen?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een refurbished iPhone 5s te kopen. In eerste instantie kun je simpelweg Google raadplegen, maar dan weet je natuurlijk nooit zeker of je te maken krijgt met een betrouwbare website. Het is altijd handiger om gelijk van iemand te vernemen welke site betrouwbaar is. Met andere woorden, het is goed om iemand te vragen die bijvoorbeeld ervaring heeft met de betreffende website. Dit artikel ontneemt je die moeite door je simpelweg te verwijzen naar een goede betrouwbare site. De website die dit artikel aanraadt is telefoondiscounter.nl. Deze website biedt telefoons aan met aanzienlijke kortingen waaronder verschillende telefoons die refurbished zijn. Bovenaan de website zie je het welbekende webwinkel keurmerk. Het is altijd verstandig als je aan het surfen bent op het web en je wilt artikelen kopen, om die artikelen alleen te kopen bij de webwinkels die dit keurmerk op hun site hebben staan. Dit keurmerk krijg je namelijk alleen maar als je bewezen hebt dat je de producten eerlijk en betrouwbaar aanbiedt. Een website die beloftes niet nakomt, die bestellingen niet aflevert of die bijvoorbeeld te hoge prijzen hanteert, zal dit keurmerk nooit kunnen ontvangen. Dit keurmerk is dan ook een goede indicatie voor de betrouwbaarheid van een webwinkel en maakt het des te handiger om je te oriënteren in de jungle die internet heet. Eenmaal op de site kun je zelf je juiste telefoons opzoeken. Je kunt allerlei soorten een refurbished iPhones vinden op deze site zoals:

  • iPhone 4
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s

Tevens kun je op deze website allerlei accessoires bestellen voor je iPhone. Dus als iPhone liefhebber ben je bij deze website aan het juiste adres. De kwaliteit van een refurbished iPhone 5s is nagenoeg exact hetzelfde als een nieuwe iPhone. Het is alleen het idee dat de telefoon niet nieuw is dat maakt dat je wellicht liever een nieuwe hebt, maar dat zijn zuiver psychologische illusies. De realiteit is dat je een iPhone bestelt met dezelfde kwaliteit als een nieuwe iPhone, maar dan voor de helft minder geld. Dit soort psychologische overwegingen zijn realistischer dan het gevoel dat een telefoon niet nieuw is. Het verschil tussen 400 euro en 200 euro voel je hoe dan ook in je portemonnee.

De voordelen van telefoondiscounter.nl

Zoals gezegd mag de telefoondiscounter zich betrouwbaar noemen door het webwinkel keurmerk. Maar wat zijn de onderliggende redenen die maken dat deze webwinkel dit keurmerk verdient? Ten eerste krijg je al he bestellingen de eerst volgende werkdag in huis als je voor 16:00 uur bestelt. Ten tweede heb je de mogelijkheid om technische hulp in te roepen om je te helpen bij het bestellen of bij vragen over je aankoop. Ten derde heb je altijd 12 maanden garantie op je aankoop. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat een product koopt dat er na een paar dagen mee ophoudt. Dit risico heb je wel als je een echte tweedehands iPhone zou kopen.


Comments are closed.