Nieuws

Wbso subsidie aanvragen: hoe gaat het in zijn werk?

maandag, 10-11-2014  

Hoe gaat een wbso subsidie aanvragen in zijn werk? Dat is in principe eenvoudig als u contact met Van Daalen & Partners opneemt. Wij zijn een bureau dat zich sinds jaar en dag specialiseert in overheid subsidies. Wij zijn ons bedrijf gestart omdat wij zagen dat veel bedrijven die recht hebben op subsidies, deze door gebrek aan tijd niet tijdig hebben aangevraagd. Wij zagen dat er een behoefte was aan een bedrijf dat dit van deze bedrijven overnam en hebben ons hierop dan ook volledig toegelegd. Bij een wbso subsidie aanvragen komt wel het een en ander kijken. De aanvraag kent vele stappen die allemaal met zorg moeten worden gezet. Natuurlijk is het aanvragen van een subsidie iets waar discreet mee moet worden omgegaan. Wij weten als onafhankelijke partij wat voor soort aanvragen de overheid graag ziet en zullen onze klanten dan ook altijd bedienen van eerlijk advies. Een wbso subsidie aanvragen doen veel bedrijven snel tussendoor. Een wbso subsidie aanvragen even tussendoor doen is echter niet realistisch en vergt wel iets meer tijd en aandacht dan dat. Daarvoor zijn wij om dit werk uit handen te nemen en een succesvolle aanvraag voor u te realiseren. De eerlijkheid gebied te zeggen dat wij als bedrijf zelf ook eerst kijken naar de waarde van uw plan. Wij kunnen inmiddels na al die jaren wel zeggen dat wij een deskundig oog hebben en wij kunnen als wij een plan zien al snel beoordelen of dit plan een subsidie zal krijgen of niet. In dat laatste geval zal er aan het plan moeten worden gesleuteld om de aanvraag alsnog succesvol te laten verlopen. In het kort kijkt de overheid naar de volgende zaken bij het wbso subsidie aanvragen:

  • het bedrijf
  • de visie
  • het doel
  • de haalbaarheid
  • de expertise

Wbso subsidie aanvragen: uitbesteden

Bedrijven in de ICT branche zijn veel bezig met ontwikkeling en dat is iets wat wordt aangemoedigd door de overheid. Daarom zijn er ook verschillende potjes beschikbaar met geld voor precies deze bedrijven. Het uitbesteden van een aanvraag is iets wat steeds meer bedrijven doen omdat steeds meer bedrijven het prettig vinden om de tijd die ze hebben ook daadwerkelijk aan hun onderzoek te besteden. Bij Van Daalen & Partners vinden wij het zeer belangrijk dat bedrijven de ruimte krijgen om hun onderzoek te doen. Wij geloven in het belang van onderzoek en innovatie en zijn grote voorstanders van bedrijven die zichzelf blijven ontwikkelen en uitvinden. Wat kunnen wij precies voor u betekenen? Dat is eenvoudig. Wij kunnen als adviesbureau optreden en u bedienen van advies op het gebied van wbso subsidie aanvragen, maar wij kunnen ook op ieder moment dat u daar behoefte aan heeft een subsidiecheck doen. Bij deze check kijken wij naar uw plan en kunnen wij voor u inschatten in hoeverre u kans maakt op de subsidie. Als wij zien dat u plan niet realistisch is, dan zullen wij dat aan u melden en wij zullen u dan ook uitleggen wat er nog aan het plan schort. Als wij zien dat het plan wel potentie heeft, maar de manier waarop u plan is opgebouwd doet afbreuk aan het eigenlijke plan, dan zullen wij u tevens adviseren over de opbouw van uw aanvraag. Een wbso subsidie aanvragen is niet ingewikkeld maar het is best wel een flink werk dat met aandacht moet worden gedaan want anders zou u dingen over het hoofd kunnen zien die van belang zijn voor een succesvolle aanvraag. Wij kunnen uw aanvraag helemaal uit handen nemen en zorgen dat u zo goed als zeker de subsidie zult ontvangen. Dat kunnen wij met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid in de meeste gevallen wel inschatten. U bent dus bij ons op het juiste adres voor het wbso subsidie aanvragen. U kunt op ieder moment contact met ons opnemen als u vragen heeft over uw aanvraag. Wij zullen u altijd te woord staan en waar nodig bijsturen.

Wbso subsidie aanvragen en ontvangen

Een wbso subsidie aanvragen doet u zelf of via ons. In dat laatste geval nemen uw kansen aanzienlijk toe dat u de subsidie ook krijgt. De overheid is bereid om 40 tot 60 procent van uw loon te betalen zodat u rustig en met alle aandacht aan uw innovaties en ontwikkelingen kunt werken. In principe is precies hiervoor deze subsidie in het leven geroepen. Toch zijn veel bedrijven niet op de hoogte van de mogelijkheden die ze hebben en daardoor lopen ze veel geld mis en tijd om aan hun onderzoek te werken. Een wbso subsidie aanvragen is daarom iets wat veel bedrijven graag aan een expert overlaten en die expert zijn wij. U kunt er van op aan dat wij een betrouwbare partij zijn als het gaat om deze aanvragen. Dat komt omdat ons hart ligt bij technische ontwikkelingen en deze graag gerealiseerd zien. Wij werken samen met een aantal grote partijen die erg betrouwbaar zijn. Als u vragen heeft of tegen dingen aanloopt in het proces naar aanvraag, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Wij bedienen u graag van advies tijdens het wbso subsidie aanvragen. De aanvraag procedure is niet zozeer ingewikkeld maar meer lang en stug en u moet veel onderzoek doen om helemaal te weten op welke subsidie u nu precies aanspraak maakt. Dat onderzoek hebben wij natuurlijk al voor u gedaan en daarom bespaart u zichzelf erg veel tijd als u de aanvraag door ons laat verzorgen.


Comments are closed.