ICT en Techniek

Wees optimaal bereikbaar met VAMO

donderdag, 17-12-2015  

Clouduittwente - vamoWilt u altijd en overal bereikbaar zijn? Wilt u niet hoeven te werken met verschillende telefoonnummers voor de vaste en mobiele telefoon? Wilt u het uw klanten zo gemakkelijk mogelijk maken? Dan is VAMO zeker iets voor u. Maar wat is VAMO precies? VAMO is in feite niets anders dan één telefoonnummer voor al uw verschillende apparaten. Dus als u een vaste telefoon op het kantoor hebt dan kunt u bereikbaar zijn op één bepaald telefoonnummer. Als u de deur uitgaat dan bent u op hetzelfde nummer bereikbaar maar dan komen de telefoontjes binnen op de mobiel. Zo bent u altijd en overal bereikbaar met één en hetzelfde telefoonnummer en dat allemaal met behulp van VAMO. Ideaal dus voor een bedrijf of een eenmanszaak, want u maakt het de klanten natuurlijk erg gemakkelijk. En als VAMO het de klanten gemakkelijk maakt, zullen de klanten graag zaken met uw bedrijf willen doen. Gemak gaat tegenwoordig voor vele andere consideraties. Als de klant het idee heeft dat u gemakkelijk bent te bereiken en constant in staat is om bepaalde zaken met u door te spreken zonder dat er een voicemail of een secretaresse tussen zit, dan geeft dat de klant vertrouwen en dat leidt natuurlijk weer tot de wens om de zakenrelatie voort te zetten. U maakt het dus niet alleen gemakkelijk voor uzelf als u overstapt op VAMO, maar u maakt het de klant ook gemakkelijk en daarmee helpt u uzelf en uw bedrijf weer. Alle kleine details kunnen zo maar het verschil maken. Stel dat iemand uw bedrijf op internet tegenkomt en deze persoon ziet 3 telefoonnummers met verschillende bereikbaarheidstijden, dan zal dat een negatief effect hebben. Dit is vanwege de simpele reden dat de persoon in kwestie eerst zelf onderzoek moet doen betreffende de vraag wanneer ze met welk nummer moeten bellen. Dit heeft natuurlijk als resultaat dat deze persoon hoogst waarschijnlijk verder zoekt op internet naar een bedrijf dat makkelijker is te bereiken. Met VAMO kunt u één telefoonnummer aanbieden op de site waarop u en uw bedrijf te bereiken zijn. U hoeft geen specifieke tijden aan te geven. U kunt bijvoorbeeld gewoon zeggen dat u van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 bereikbaar bent op het telefoonnummer wat te lezen is op de site.

De vele voordelen van VAMO op een rij

Om u alvast een helder overzicht te geven van wat u zoal kunt verwachten van VAMO en wat de voordelen zijn volgen hieronder de 4 meest in het oog springende kenmerken van VAMO.

  • U bent altijd en overal bereikbaar op één en hetzelfde nummer
  • U kunt bellen met verschillende vaste en mobiele apparaten
  • U verbetert de kwaliteit met zowel klanten als de collega’s
  • Omdat u met één telefoonnummer werkt krijgt u ook één factuur

Het eerste punt is natuurlijk al uitvoerig besproken in de voorgaande paragraaf.  U en al uw collega’s kunnen bereikbaar zijn met één en hetzelfde nummer. Ideaal natuurlijk ook voor de bereikbaarheid. Als u wordt gebeld en u kunt even niet opnemen, dan kan een collega de telefoon alsnog opnemen. Tevens kunnen de collega’s onderling gemakkelijk met elkaar in contact komen. Met VAMO zorg je er dan voor dat het bedrijf echt een eenheid wordt omdat alles via één telefoonnummer gaat. Die eenheid onderling straalt het bedrijf vervolgens ook uit richting de klanten en dat maakt VAMO tot een onmisbaar fenomeen voor elk bedrijf. Zoals gezegd kunt u bellen met zowel de mobiele telefoon als de vaste telefoon. Het aantal telefoons dat u onderbrengt bij VAMO is in principe onbeperkt. Daarom kunnen al uw collega gebruik maken van VAMO en kunt u meerdere telefoons onderbrengen onder één telefoonnummer. Hebt u bijvoorbeeld meerdere kantoren met meerdere vaste telefoons, dan kunt u alle vaste telefoons onder het zelfde telefoonnummer onderbrengen met behulp van VAMO. Tot slot wordt alles met VAMO een stuk overzichtelijker. U krijgt namelijk één factuur met een overzicht van al het telefoonverkeer. Dus u kunt zowel uw eigen gebruik inzien als het verbruik van alle collega’s. Geen gedoe dus met meerdere facturen die naast elkaar gelegd moeten worden en waar je door de veelheid helemaal van in de war raakt. Alles staat netjes op een rij in één factuur als je gebruik maakt van VAMO.

Voor vragen ga je naar clouduittwente.nl

Mocht u na dit hele artikel nog vragen hebben dan kunt u het best als eerste een bezoekje brengen aan de site van coulduittwente.nl. Hier vindt u alle nodige informatie over telefonie op een rij. Dus niet alleen de soort telefonie die hier is besproken, maar ook vele andere soorten zoals Cloud voor op uw mobiel, laptop of tablet. De ideale plek dus voor een eerste oriëntatie. U vindt alle informatie op een rij in een handig overzicht. Deze tekst is natuurlijk een samenvatting van wat u kunt verwachten. Voor meer details kunt u dus het beste even een kijkje nemen op de site. Ook de website geeft natuurlijk enkel de meer algemene structuren weer. Dus mocht u nog steeds twijfelen of vragen hebben, dan kunt u natuurlijk ook even telefonisch contact opnemen met de medewerkers van clouduittwente.nl. De medewerker is natuurlijk bereikbaar via één en hetzelfde nummer dus u kunt meteen merken hoe gemakkelijk en efficiënt het is om met één telefoonnummer te werken. Vervolgens kunt u al uw vragen stellen en uw eventuele twijfels uiten, zodat de medewerker u gericht te woord kan staan en u alle aanvullende informatie geven die u niet op de website kon vinden.


Comments are closed.