Nieuws

Zelf je Epson cartridges vervangen

donderdag, 13-11-2014  

Voor iemand die zo atechnisch is als ik is het een aardige uitdaging om de Epson cartridges in je printer te vervangen. Bij het kopen van mijn printer was ik er al op gewezen dat dit op een gegeven moment natuurlijk nodig zou zijn, maar ergens hoopte ik dan gewoon een nieuwe printer te kunnen kopen. Mijn vrouw was het hier echter helemaal niet mee eens. Een nieuwe printer is natuurlijk een stuk duurder dan het kopen van nieuwe Epson cartridges en dus wilde ze daar niets over horen. Ik heb dus bij Uw Cartridgewinkel een aantal Epson cartridges gekocht. Ik had uiteraard geen idee welke Epson cartridges ik precies nodig had voor mijn printer, maar gelukkig kon mijn handige kleinzoon me daarbij helpen. Hij heeft me uiteindelijk ook laten zien hoe ik de Epson cartridges moest vervangen. Het bleek inderdaad erg simpel te zijn, net zoals ze me gezegd hadden bij de online webwinkel. Bijna net zo simpel als het bestellen van de Epson cartridges bij Uw Cartridgewinkel. Ze hebben verschillende opties voor het bestellen van Epson cartridges.

  • zwart
  • cyaan
  • geel
  • magenta

Ik had geen idee welke ik nu precies nodig had. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en al mijn vragen werden beantwoord. Dat heb ik wel eens anders ervaren. Er werd ook helemaal niet raar gedaan over de vragen die ik stelde. En ik kan me zo voorstellen dat de mevrouw aan de telefoon het erg vanzelfsprekend vond. Maar ze zal wel vaker oudere mannen als mijzelf aan de telefoon krijgen met deze vragen. Ik was er alleen maar extra blij mee om gewoon goed te woord gestaan te worden. Ik voelde er namelijk weinig voor om er voor naar de winkel te moeten. Het is toch wel handig om direct naast de printer te zitten en de juiste informatie te kunnen doorgeven. Dat bleek ook nodig te zijn, dus ik was blij dat ik voor deze optie ben gegaan.

Meer service bij het kopen van de Epson cartridges

Tijdens het telefoongesprek heb ik uiteraard gevraagd of zij mij ook direct uit kon leggen hoe ik de Epson cartridges moest vervangen. Ze heeft me het geprobeerd uit te leggen, maar ze waarschuwde me wel dat het soms handig kan zijn om de printer zelf te zien tijdens het uitleggen. Niet alle printers zien er namelijk gelijk uit, zelfs wanneer ze dezelfde soort naam dragen. Ze raadde mij dus aan om dit aan iemand te vragen die in de buurt was en er ook een beetje verstand van had. Dit heb ik dus uiteindelijk aan mijn kleinzoon gevraagd. Die stond even gek te kijken toen ik aankwam met mijn Epson cartridges. De standaardvraag dat iedereen dit inmiddels toch wel kon volgde uiteraard, maar gelukkig heeft hij me uiteindelijk gewoon goed geholpen. Dat doet die goede kleinzoon van me nog wel, gelukkig. Het is voor hen altijd weer even heel grappig hoe weinig hun grootvader weet van al die soort dingen. De Epson cartridges waren inderdaad erg makkelijk te vervangen en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik het de volgende keer zelf kan doen. En dan maar hopen dat de printer het in de tussentijd niet begeeft, want dat zou natuurlijk erg vervelend zijn. Of de printer het nu wel of niet meer doet ik weet in ieder geval wel al dat ik de Epson cartridges weer bij Uw Cartridgewinkel bestel. Niet alleen vanwege de hele goede en fijne klantenservice die ze hebben, maar ook de rest van hun service is erg goed. Zo had ik de Epson cartridges binnen een dag in huis. Ik kon dus de volgende dag alweer aan de slag met mijn printer. Dat is natuurlijk wel zo prettig, zeker wanneer je vergeten bent om op tijd nieuwe Epson cartridges te bestellen. Ik kan me zo voorstellen dat er genoeg mensen zijn die hier niet op tijd aan denken en dus ineens met een niet-werkende printer staan. Dit is natuurlijk al vervelend genoeg, maar als je dan ook nog eens heel erg lang moet wachten tot je de juiste Epson cartridges binnen hebt wordt het natuurlijk helemaal vervelend.

Meer dan alleen Epson cartridges

Uiteraard vind je meer dan alleen maar Epson cartridges bij Uw Cartridgewinkel. Zo kun je cartridges krijgen voor de meest uiteenlopende soorten printers en ook koop je er toners in allerlei vormen en maten. Alles voor je printer vind je daar dus. Je hebt alle onderdelen in een keer bij de hand die je nodig kunt hebben. Ik had het daar laatst met een vriend over en die zei dat het inderdaad uiterst handig is om in een keer niet alleen de juiste Epson cartridges te bestellen, maar ook een eventuele toner die je nodig kunt hebben. Dan heb je in een keer alles op voorraad. Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt en dit zijn wel van die dingen die je op voorraad wilt hebben, zodat je niet zomaar voor verrassingen komt te staan. Het is zeker mijn geluk om altijd zonder de juiste Epson cartridges te zitten wanneer je ze net het hardst nodig hebt. Ben je er nog niet helemaal van overtuigd dat je de Epson cartridges bij Uw Cartridgewinkel moet bestellen? Neem dan eens een kijkje op de website. Daar zul je direct zien dat meer klanten tevreden zijn.


Comments are closed.